La formació de la Núria en Teatre, Dansa, Teràpia corporal i el seu interès per explorar el cos i entendre el seu llenguatge a través de diferents tècniques l’ha portat a crear una metodologia única: 2Connect.

2Connect engloba un treball terapèutic a partir de la dansa, el moviment i l’expressió amb el fi de millorar el benestar físic, emocional i mental de la persona. Aquesta metodologia s’ha desenvolupat al llarg de 20 anys d’experiència ajudant a persones a retrobar-se amb el seu cos i millorar la seva qualitat de vida. Avui la Núria ofereix diferent tipus de sessions terapèutiques per aconseguir objectius concrets:

  • Dance2Connect: Treball grupal amb música i moviment on treballem els fonaments d’un mateix (seguretat, autoestima,…) i       la relació amb els altre (comunicació, amor,..).
  • Tango2Connect i Kizomba2Connect: Mitjançant dos balls de parella, el Tango o bé la Kizomba, treballarem la relació de dues persones per arribar a una complicitat i connexió profunda de parella.
  • Teràpia Corporal: Es profunditza individualment amb temes concrets.

Aquest treball, aparentment lúdic, té un impacte molt profund en l’individu, no només en la manera que s’encara la vida, sinó amb la relació amb un mateix, els altres i l’entorn.

Conclou dient: “La dansa és terapèutica perquè quan ens movem posem en moviment emocions, sentiments, creences, desitjos, records,… per això el moviment és font de canvi interior i sanació (…) En el cos queden impreses les emocions de l’ànima (…) En definitiva, m’agrada poder ajudar a millorar la qualitat de vida, com la manera en que ens presentem i relacionem amb el món. És un plaer veure com homes i dones de diferents àmbits i cultures han guanyat benestar, seguretat i autoestima”.

Vull rebre informació de: *