La Núria Brucart és actriu llicenciada en Arts Escèniques per lInstitut del Teatre de Barcelona amb una important formació en el camp de la dansa.

Amb una àmplia experiència a l’escenari i en el treball de càmera. La seva fluïdesa amb cinc idiomes, l’han portat a actuar, ballar i donar classes tant en l’àmbit nacional com internacional.

Com a actriu i creadora s’ interessa amb els treballs que posen en relació la dansa i el text. A Cuba ha treballat amb ballarins i actors de l’Habana amb el fi de crear un espectacle de contes multicultural que combina text i la dansa de diferents cultures. Les Mil i Una Paraules va ser estrenat a Catalunya en el marc de la festa major de les Corts, a Barcelona. Ha fet d’altres produccions que s’han representat per Catalunya i les Illes: Relacions, liposuccions i altres embolics, Camí incert… La culminació d’aquests dos llenguatges és Urbantango, monòleg a partir de textos de tragèdia grega acompanyat de tango.

La Núria ha   interpretat obres clàssiques en llengua anglesa. Ha estat de gira amb a Chamber Theater Company i Walt Disney European Tour. Ha aparegut en pel·lícules, curt metratges i series de televisió catalanes i americanes.

Ha estat becada al Centre Dramatique National de Lyon. Théâtre du Huitième, dirigit per Alain Françon. Així com guardonada, dues vegades consecutives, amb el primer premi d’Acció Cultural de Catalunya.